Svaki novi posao je novo dokazivanje. Cilj nam je da se svaki komad opreme istakne i upotpuni tiskom koji radi razliku.


LB-Sistem | Tisak na majice | Sportska oprema Joma

O nama –  LB-SISTEMI

LB-Sistem d.o.o. sa sjedištem u Zaprešiću bavi se kupnjom i prodajom robe, te tiskanjem i uslužnim djelatnostima vezanim uz tisak. Joma oprema je u ponudi prema katalogu koji se može naći na joma-sport.com . Oprema je dostupna u muškim, ženskim, te dječjim modelima i veličinama. Dresovi se dijele u nekoliko kategorija/sportova kao što su nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis i ragbi.

Za tisak se koriste folije njemačkog proizvođača Poli-tape. Najkorištenije folije su Poli-flex folije za izrezivanje i Poli-flex printable folija. Folije za rezanje koriste se za tisak natpisa ili brojeva, a print folija za grbove i logotipe u više boja. Neke od ostalih folija koje se koriste kod tiska opreme su Nylon folije za šuškavce ili kišobrane, Stretch folije za plivačka ili hrvačka odjela, Blockout folije za bojane trenirke, dresove, majice kod kojih bi boja probijala klasične folije. Prije samog tiska klijent će dobiti skicu opreme sa željenim natpisima ili logotipima kako bi konačan izgled opreme u potpunosti bio prema željama klijenta.

Oprema se prodaje na veće količine, ne prodaju se pojedinačni artikli. Sva Joma oprema se naručuje iz Španjolske te se na nju čeka između 8-14 dana (ovisno o stanju u centralnom skladištu). Tisak se također kao i prodaja opreme i majica vrši na veće količine.

LB-Sistem d.o.o., Sljemenska 7, 10290 Zaprešić. OIB: 24893873332

Trgovački sud u Zagrebu. Iznos temeljnog kapitala je 20.000,00 kuna. Temeljni kapital je uplaćen u cijelosti. Član uprave: B. Laljak.

Žiro račun: PBZ 2340009-1110012701

Kvaliteta je najbolji poslovni plan.

Bilo da je riječ o sportskoj opremi ili folijama za tisak kvalitetni materijali su na prvome mjestu.