Politika kolačića za LB-Sistem
Ovo je politika kolačića za LB-Sistem, dostupna od lbsistem.hr

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa s gotovo svim profesionalnim web stranicama, ova stranica koristi kolačiće, koje su sitne datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih upotrebljavamo i zašto ponekad trebamo pohraniti te kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranjivanje tih kolačića, ali to može smanjiti ili “prekršiti” određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Za općenite informacije o kolačićima pogledajte članak iz Wikipedije o HTTP kolačićima.

Kako upotrebljavamo kolačiće

Kolačiće koristimo iz raznih razloga navedenih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva nema industrijskih standardnih opcija za onemogućavanje kolačića bez potpuno onesposobljavanja funkcija i značajki koje dodaju na ovu web-lokaciju. Preporuča se da ostavite na svim kolačićima ako niste sigurni trebate li ih ili ne, u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete spriječiti postavljanje kolačića podešavanjem postavki preglednika (pogledajte pomoć svog preglednika kako to učiniti). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati onemogućavanjem određenih funkcija i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Cookies smo postavili

Kolačići za postavke web-lokacije

Da bismo Vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, pružamo vam funkcionalnost za postavljanje vaših preferencija za način na koji ova web stranica radi kada ga koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, trebamo postaviti kolačiće tako da te informacije mogu biti pozvane svaki put kada stupite u interakciju s nekom stranicom.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju treće strane. Sljedeći odjeljak sadrži pojedinosti o kolačićima trećih strana koje biste mogli susresti na ovoj web stranici.

Ova web-lokacija upotrebljava Google Analytics, što je jedno od najraširenijih i pouzdanih rješenja za analizu na webu, pomažući nam da razumijemo kako upotrebljavate web-mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko dugo provodite na web-lokaciji i stranice koje posjećujete kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljive sadržaje.

Više informacija o kolačićima usluge Google Analytics potražite na službenoj stranici usluge Google Analytics.

S vremena na vrijeme testirali smo nove značajke i napravili suptilne promjene načina isporuke web mjesta. Kada još testiramo nove značajke, ti se kolačići mogu upotrijebiti kako bi se osiguralo dosljedno iskustvo dok se nalazite na web-lokaciji, a istodobno provjeravamo koje optimizacije korisnici najviše cijene.

Više informacija

Nadamo se da smo to pojasnili i kako smo već spomenuli ako postoji nešto što niste sigurni je li vam potrebna ili ne, obično je sigurnije da ostavite kolačiće omogućene u slučaju da u interakciji s nekom od značajki koje koristite na našoj web stranici. Pravila o kolačićima izrađena su uz pomoć CookiePolicyGenerator.com

Međutim, ako još tražite još informacija, možete nas kontaktirati putem jednog od naših preferiranih metoda za kontakt:

E-mail: info@lbsistem.hr
Putem web stranice: lbsistem.hr