Joma tehnički sponzor NK Inter-Zaprešića

Nogometni klub Inter Zaprešić i u novu sezonu ulazi opremljen sportskom opremom Joma. Jomu i Inter veže dugogodišnja suradnja preko 15 godina (uz kratki jednogodišnji prekid). Suradnja je započela nakon Interovog (te sezone još “Inker”) povratka u Prvu hrvatsku nogometnu ligu nakon višegodišnjeg izbivanja. Odmah u prvoj sezoni klub pod novim tehničkim sponzorom bilježi vrlo dobar rezultat na kraju natjecateljske godine u kojoj je ubilježio jednu veliku i iznenađujuću pobjedu od 4:1 nad Hajdukom i to usred Poljuda. Sljedeća sezona je još više pomogla u promociji Jome zbog Interove senzacionalne borbe za naslov prvaka Hrvatske do zadnjeg kola, da bi na kraju završili kao viceprvaci sezonu u kojoj su za “Žute” nastupili Vedran Čorluka, te najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić. Nekoliko sezona kasnije, u Interu i Jominoj opremi nastupao je još jedan poznati hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren.

Danas je Joma dobro poznati sportski brand diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Osim Diva iz predgrađa, od istaknutijih sportskih momčadi u Hrvatskoj Joma oprema i Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, NK Rijeku, te MNK Novo Vrijeme Apfel.

Seniori Intera sezonu 2017./2018. i narednu 2018./2019. igrat će u Joma Flag dresovima. Model dresova s poznatim “kockicama” rađen je za hrvatskog tenisača Maria Dodiga, koji također nastupa pod sponzorstvom Jome, zbog nastupa u finalu Davis cup-a 2016. godine, a zbog popularnosti stavljen je u ponudu i u ostalim bojama. Igrači u omladinskoj školi Intera također su opremljeni Jominom opremom. Kao i seniori nastupaju u Flag dresovima, a od ostale opreme koriste: Champion IV svečane i radne trenirke, Bali II polo majice, Iris šuškavce, Andes jakne, te Training torbe ili najmlađi uzrasti koriste Diamond II ruksake.

 

Blog

Komentari su isključeni.